تبلیغات
فروشگاه انلاین درخت میوه-نهالستان مشهد - ارتباط phبادردسترس بودن عناصر غذایی

در نمودار فوق عرض هر نوار مشخص كننده در دسترس بودن مواد غذایی است. معمولاً در خاك‌های با PH بالاتر ( قلیایی ) و یا پائین‌تر ( اسیدی ) میزان در دسترس بودن عناصر ریز مغذی كاهش می‌یابد. به عبارت دیگر هر چه PH خاك از 7 بالاتر و یا پائین‌تر باشد به همان نسبت میزان در دسترس بودن عناصر ریزمغذی، كمتر می‌شود.



منبع:
http://nahalestanzardadi.mihanblog.com

منبع:
http://nahalestanzardadi.mihanblog.com

تاریخ : یکشنبه 30 بهمن 1390 | 05:28 ق.ظ | نویسنده : مدیر سایت | نظرات